Ocean Outdoor Finland aloittaa yhteistyön Cityconin kanssa. Tulemme saamaan verkostoomme kaksi uutta keskusta alkuvuoden 2022 aikana.

Lippulaiva – Espoo

Cityconin uusi kaupunkikeskus Lippulaiva avautuu Espoonlahteen maalis-huhtikuun taitteessa. Lippulaiva on Suur-Espoonlahden ja Kirkkonummen asukkaiden ja läpikulkijoiden arjen kohde. Uusi Lippulaiva tulee vahvistamaan pääkaupunkiseudun verkostoamme kasvattaen kauppakeskusten lukumäärän jo kolmeentoista.

Lippulaivaan odotetaan vuositasolla n. 7 miljoonaa kävijää. Metrolinjan varrella sijaitsevassa kaupunkikeskuksessa tulee olemaan 100 erilaista liikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palvelua. Keskuksessa on kolme täyden palvelun päivittäistavarakauppaa, K-Supermarket, Prisma ja Lidl, nopean asioinnin K-Market sekä Tokmanni ja Alko.

Trio – Lahti

Kauppakeskus Trio on Lahden alueen tunnettu erikoiskaupan keskittymä ja suosittu kohtaamispaikka. Kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevalla Triolla on takanaan mittava historia sekä vahva ja lojaali asiakaskunta. Triossa käy keskimäärin 68 000 kävijää viikossa. Yli 60 vuokralaisen joukosta löytyy muunmuassa vahva ravintolatarjonta, pankkipalvelut, operaattorit ja useita vaatekauppoja kuten H&M ja Lindex.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!