Kumppanuudet, mainostajat ja mainosyleisöt

Asset Management-tiimillämme on kunnia rakentaa ja toimittaa markkinoiden paras DOOH-tarjous kumppaneiden ja mainostajien sekä mainonnan kohdeyleisön eduksi.

Digitaaliset ratkaisut digitaalisille edelläkävijöille

Kaupunkimme kehittyvät digitaalisiksi keskuksiksi, joissa dataa ja teknologiaa käytetään parantamaan ihmisten elämää. Ihmisillä on kasvanut tietämys, missä ympäristössä teknologiaa ja dataa hyödynnetään niin palveluiden ja mainonnan parantamiseksi

Näemme tulevaisuuden hybridikaupan, viihteen, työn, liiketoiminnan ja asumisen välillä.

Oceanin ensiluokkainen DOOH-tarjonta auttaa luomaan edelläkävijyyttä digitaalisessa kaupunkiympäristössä.

Enemmän kuin media – miksi sijoittaa DOOH:iin

Työskentelemme Oceanilla varallisuudenhoidossa kahdeksan pilarin pohjalta. Nämä pilarit edustavat kukin tärkeitä painopistealueita, joiden kokemuksesta tiedämme rakentavan pitkäaikaisia ​​suhteita ja menestystä.

Ne edistävät innovaatioita ja kehitystä kumppanuuksissamme ja antavat meille mahdollisuuden kalibroida yksityiskohtia sekä yleisiä liikesuhteita.

DOOH-sijoittamisesta on suuria etuja ja se voi tuoda sinulle kiinteistönomistajana lisää suoria tuloja, sekä välillisiä tuloja käyttämällä DOOH-pintoja parantamaan ympäristösi kokemusta.

Lyhyellä aikavälillä tiedämme, että DOOH-sijoituksen ROI tuottaa 1,3x ja OOH-pinnan muodostaminen kiinteistölle, tiedämme jo, tuottaa ROI:n yli 1x.

DOOH:iin sijoittaminen on vielä tehokkaampaa ja antaa 42 % mitatun vaikutuksen verrattuna OOH:iin.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten voit kasvattaa kiinteistösi tuloja, älä epäröi ottaa yhteyttä alla olevaan tiimiimme.

Yhteystiedot

Jukka Leskinen

Managing Director
jukka.leskinen@oceanoutdoor.fi
+358 40 358 9164

Hoss Khosravi

Nordic CDO
hoss.khosravi@oceanoutdoor.se
+46 708 551 958