Thai Vegan Kitchen ohjasi asiakkaat ravintolaansa Redissä

“Käytimme Ocean Outdoor Finlandin digitaalisia mainosnäyttöjä mainostaessamme ravintolaamme Redissä. Mainonnan tavoitteena oli saada ohjattua Redin alueelta uusia ravintola-asiakkaita kokeilemaan ruokatarjontaamme ja muistuttaa myös meidän vanhoja asiakkaitamme. Mainokset näyttivät screeneillä selkeiltä ja hyviltä.  Yhteistyö Oceanin kanssa oli helppoa ja mukavaa.  Onnistuimme tavoitteessa hyvin sillä myynnit nousivat noin 15%.  Tulemme jatkossakin käyttämään Oceanin screenejä mainonnassamme.”

Prim Lamsonboom – Yrittäjä, Thai Vegan Kitchen Redi

Smartfleet lanseerasi palvelun Ocean Outdoorin kanssa

”Halusimme kokeilla digitaalisen ulkomainonnan vaikutusta yrityksemme lanseerausvaiheessa. Valitsimme aluksi Pääkaupunkiseudun kohdennukseksi ja iloksemme saimme huomata verkkovierailujen kasvaneen merkittävästi yhdessä myynnin kanssa. Kampanja antoi vahvan tuen myynnillemme. Jatkossa käytämme Oceania varmasti myös valtakunnallisesti.”

Anton Hentinen – Toimitusjohtaja Smartfleet

Voima-papu hyödynsi kauppojen läheisyyttä

Tavoitteena oli tavoittaa perheen ruoka-ostoksista päättävät kuluttajat lähellä osto-paikkaa, sekä saada tuotteet helpommin kauppojen hyllyihin myyntiin.

“Yhteistyö Ocean Outdoorin kanssa oli hyvää alusta alkaen ja mainos oli tosi hieno. Koimme saavamme Ocean Outdoorin mainosnäytöillä valtakunnallisesti laajan näkyvyyden kustannustehokkaasti. Kaupat ottivat tuotteet hyllyihin avoimin mielin ja oli myös huomattavasti helpompi saada tuotteita kauppaan myyntiin.  Kuluttajat ottivat tuotteet hyvin vastaan ja huomasimme myös sosiaalisen median puolella etenkin Instagramissa tuotesuosittelujen lisääntymisen”

Katriina – Voima-Papu Finland Oy

Sannan Ruokakassi kampanjoi jakelualueilla Ocean Outdoorin kanavissa

Tavoitteena oli kasvattaa tunnettuutta Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

“Halusimme näkyvyyden kaupunkeihin, missä Sannan Ruokakassin jakelua tehdään. Kampanjan tarkoitus oli rakentaa tunnettuutta ja luoda kysyntää arjen helpottamiseksi kiireisessä arjessa. Koimme saavamme kampanjalla hyvän näkyvyyden ja vahvistusta harkintavaiheessa olevien kuluttajien keskuudessa”

Susanne Lindroos – CEO Sannan Ruokakassi

Vallila teki myymäläkohtaista kampanjointia

Tavoitteena oli lisätä myyntiä kauppakeskuksien myymälöissä

“Suurimman osan päivistä myymälät pääsi budjetteihin, joka on ollut hieman hankalaa viimekuukausina. Varsinkin näissä kahdessa myymälässä näyttäisi tuo lisämainonta toimivan, ei varmasti ole siis viimeinen kerta kun käytetään näitä. ”

Nadja Aro – Markkinointisuunnittelija / Marketing Designer, Oy Vallila Collection Ab

Osta mainostilaa tai kysy lisää