Luovuuden kärjessä

Labs on Ocean Outdoor Finlandin uusin tiimi ja sen tarkoituksena on vahvistaa kodin ulkopuolisen mainonnan vaikutusta myös diginäyttöjen ulkopuolella.

Ocean Labs pyrkii olemaan luovan kehityksen eturintamassa yhdistämällä vaikuttavat teknologiat ja tarjoamalla monipuolisia mahdollisuuksia niin, että erikoistoteutukset vastaavat nykypäivän tarpeita paremmin.

Ocean Labsin avulla voit parantaa ja syventää brändin ja kuluttajan välistä suhdetta!

Data driven

Ajantasainen, dataan perustuva viesti oikeaan ajankohtaan antaa 32% korkeampi aivo-respons verrattuna ei-dynaamisiin kampanjoihin. Kaikki saatavilla olevat tiedonlähteet ovat kytkettävissä DOOH:iin joko laukaisijana / tai tiedonsyötteenä.

Branded screens

Lisää näkyvyyttä brändi-ilmeesi mukaisesti koristetulla screenillä!

Experimential

Tuo brändisi lähemmäs kuluttajia ja erotu muista näyttävillä ratkaisuilla!

Special Builds

Luo näyttävämpi kokonaisuus mainoskampanjallesi Special Buildsin avulla!

DeepScreen™

Oceanin DeepScreen™ 3D -teknologialla mainostajat voivat  muuttaa tavallisen mainoskampanjan johonkin ainutlaatuiseen. Autamme teitä saamaan tuotemerkinne kolmanteen ulottuvuuteen!

Banners

77m² pelkkää mainostilaa! Oceanin Kluuvin jättilakanapaikka takaa suuren näkyvyyden yhden Helsingin vilkkaimman ostoskadun varrella.

Tietoja Labsista

Ocean Labsin tavoitteena on tarjota näyttävämpiä ja erottautuvampia kokonaisuuksia tuomalla brändisi lähemmäs kuluttajia.

Ota yhteyttä ja ideoidaan uniikki toteutus kampanjallesi!

Mia Setälä
Product Manager
mia.setala@oceanoutdoor.fi
+358 400 518 005

Jukka Leskinen
Managing Director
jukka.leskinen@oceanoutdoor.fi
+358 40 358 9164