Teknologian kärjessä

Avain nykypäivän DOOH:n perässä pysymiseen ja sen hyödyntämiseen on tehdä luovista toteutuksista mahdollisimman helppokäyttöisiä. Mahdottomasta mahdollista.

Ocean Labs on luovan kehityksen eturintamassa yhdistäen vaikuttavat teknologiat ja kehittämällä työkalun mahdollisuuksia niin, että nämä vastaavat nykypäivän tarpeita paremmin.

Olemme asiantuntijoita teknologiassa, luovassa ajattelussa sekä tunteiden laukaisussa ja näin pystymme venyttämään DOOH:in rajoja entisestään.

Data driven

Ajantasainen, dataan perustuva viesti oikeaan ajankohtaan antaa 32% korkeampi aivo-respons verrattuna ei-dynaamisiin kampanjoihin. Kaikki saatavilla olevat tiedonlähteet ovat kytkettävissä DOOH:iin joko laukaisijana / tai tiedonsyötteenä.

DeepScreen™

Oceanin DeepScreen™ 3D -teknologialla mainostajat voivat  muuttaa tavallisen mainoskampanjan johonkin ainutlaatuiseen. Autamme teitä saamaan tuotemerkinne kolmanteen ulottuvuuteen!

Special Builds

Vahvista digitaalisen tai analoogisen kampanjasi Special Build:in avulla. Kaikki jättimäisten jäätelöiden Boba Fett:in kypärään ovat mahdollista.

Tietoja Labsista

Ocean Labs:in tavoitteena on kehittää uusia kanavia, toteuttaa ainutlaatuisia luovia ratkaisuja sekä työntää DOOH:n mahdollisuuksien rajoja.

Ocean Labs yhdistää mittakaavan, vaikutuksen, ulottuvuuden ja ikoniset paikat integroitujen teknologioiden avulla.

Ocean Labs räätälöi kampanjoita yhdessä mediatoimistojen ja mainostajien kanssa tehdäkseen näistä osuvampia ulkomainonnan kannalta.

Mia Vuorenlehto
Product Manager
mia.vuorenlehto@oceanoutdoor.fi
+358 400 518 005

Jukka Leskinen
Managing Director
jukka.leskinen@oceanoutdoor.fi
+358 40 358 9164