GW Galleria sijaitsee Vaasan Kivihaka -alueella ja on kaupungin yksi keskeisimpiä kauppapaikkoja. Kivihaka on muutamassa vuodessa laajentunut kovalla tahdilla suureksi kauppakeskittymäksi. 🛍️

5 screeniä | OTC 194 815 | hinta 980 € (SoV 20%)

“Mainosnäyttöjen tarkoituksena on tavoittaa suuri yleisö ja houkutella heitä tiettyjen tuotteiden tai palveluiden pariin.

Kauppakeskusten mainosnäytöt ovat erittäin tehokkaita mainontatyökaluja, koska ne tavoittavat suuren määrän potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat jo ostosten tekemisen mielentilassa ollessaan kauppakeskuksessa.

Tämän vuoksi Ocean Outdoor Finlandin digitaaliset mainosnäytöt ovat meille paras ratkaisu ulkomainontaan.

Näytöillä voidaan myös tarjota asiakkaille tietoa esimerkiksi, tapahtumista ja aukioloajoista. Kauppakeskusten mainosnäytöt ovatkin siis tärkeä osa kauppakeskusten markkinointia ja ennen kaikkea asiakaspalvelua.

Näytöt myös avaavat tiloissamme toimiville yrityksille täysin uudenlaisen kanavan tuoda esiin omia tuotteita ja palveluitaan.”

Aleksanteri Marttila — GW Gallerian kiinteistöpäällikkö — Newsec

Kauppakeskus GW Galleriassa on monipuolisesti liikkeitä ja palveluja koko perheelle, ja keskuksessa korostuu muodin ja kodin toimialojen tarjonta vuokralaisissa (kuten H&M, Lindex, Iittala ja Dressmann).