Digitaaliseen ulkomainontaan erikoistunut Ocean Outdoor Finland on solminut vuoteen 2028 jatkuvan yhteistyösopimuksen Suomen olympia- ja paralympiajoukkueen kanssa. Sopimuksen myötä olympiahuuma näkyy valtakunnallisesti ulkomainospinnoilla Helsingistä Rovaniemelle.

Yhteistyö avaa Suomen olympia- ja paralympiajoukkueen sponsoreille ainutlaatuisen mahdollisuuden ulkomainosratkaisujen hyödyntämiseen.

– Ocean Outdoorin mainospaikat tavoittavat Suomessa 2,7 miljoonaa kuluttajaa joka viikko. Se tarkoittaa, että sekä Suomen joukkue Pohjoisen tähdet että joukkueen tukijat näkyvät perinteisen kotikatsomon lisäksi entistä enemmän myös siellä, missä ihmiset liikkuvat. Uskon, että yhteistyön ansiosta Suomen huippu-urheilun valovoimaisimmat tähdet ja heidän tukijansa tulevat yhteistyön ansiosta entistä tutummaksi kaikille suomalaisille, toteaa Suomen Olympiakomitean asiakkuuspäällikköKarri Koivu.

Vuonna 2020 Suomeen rantautuneen Ocean Outdoorin kansainvälinen mainosverkosto kattaa Suomen lisäksi Iso-Britannian, Ruotsin, Tanskan, Norjan, Hollannin ja Saksan.

– Yhteistyö olympiajoukkueiden kanssa on meille tuttua jo ennestään, sillä teemme yhteistyötä myös Iso-Britannian, Hollannin ja Pohjoismaiden olympiajoukkueiden kanssa, kertoo Ocean Outdoor Finlandin toimitusjohtaja Jukka Leskinen.

– On suuri ilo laajentaa olympiayhteistyö kattamaan myös Suomen joukkueet. Yhteistyön myötä saamme parhaan huomioarvon tarjoavan urheilukumppanuuden ja voimme tukea toimialan yksinoikeudella Pohjoisen tähtien matkaa maailman suurimpaan ja seuratuimpaan urheilutapahtumaan.

Lisätietoja: Suomen Olympiakomitea: asiakkuuspäällikkö Karri Koivu, puh. 040 511 7721 Ocean Outdoor Finland: toimitusjohtaja Jukka Leskinen, puh. 040 358 9164