Rooli

Etsimme henkilöä Helsingin toimistollemme valtakunnallisen digitaalisen mainosverkoston kampanjasuunnitteluun. Broadcast plannerina olet osa Digital Out Of Home liiketoiminnan sydäntä ja olet vastuussa kampanjoiden toimituksesta.

Teet yhteistyötä myyntitiimin ja talousosaston kanssa. Olet yhteydessä eri sidosryhmiin: asiakkaisiimme, mainostajiin ja mainos- ja mediatoimistoihin. Hallitset materiaaleja, luot kampanjoita ja raportteja. Pystyt tarvittaessa tekemään myös mainosmateriaaleja asiakkaillemme.

Mitä etsimme

Työskentelet järjestelmällisesti, olet luova ja tarkka ja pidät tarvittaessa useaa lankaa käsissäsi. Otat täyden vastuun tehtävistäsi ja olet myös valmis kehittymään.

Osaat käyttää Adoben ohjelmistoja (erityisesti Photoshop ja After Effects), sekä Ms Office ohjelmistoja. Olet kiinnostunut graaffisesta suunnittelusta ja digitaalisesta mediasta. Osa kollegoistasi työskentelee Tukholmassa, joten osaat myös englantia.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen jukka.leskinen@oceanoutdoor.fi. Voit myös soittaa ja kysyä työtehtävästä tarkemmin. Palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.