Tietoa tehtävästä

Työssäsi vastaat ensisijaisesti Oceanin digitaalisten ulkomainospalveluiden myynnistä suoraan ostaville asiakkuuksille, joilla ei ole mediatoimistosuhdetta.

Olet vastuussa nykyisen asiakaskannan ylläpidosta ja kehittämisestä, mutta suuri osa vastuustasi on myös uusien asiakkuuksien etsiminen.

Ehdokas

Etsimme ihmistä, joka pärjää hyvin nopeatempoisessa mediamyynnissä. Menestyäksesi tässä roolissa sinulla on oltava kokemusta alalta ja ymmärrys mediasta. Digitaalisen ulkomainonnan aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Pyrimme korkealle ja uskomme, että olet kunnianhimoinen yksilö, joka haluaa kasvaa osana Ocean -tiimiä.

Odotuksemme ovat korkeat ja menestyäksesi sinun on oltava oma-aloitteinen, joka ymmärtää luovuuden ja tekniikan roolin nykypäivän mediasuunnittelussa ja ostamisessa. Olet tulossa joukkueeseemme suurella energialla sekä inspiroivalla ja ammattimaisella lähestymistavalla. Kokemuksen kautta olet jo myynnin ammattilainen ja otat siten täyden vastuun tehtävistäsi ja budjetistasi.

Oikealle henkilölle tämä on loistava tilaisuus, joka on palkitseva monella tasolla. Toimenkuvassa pääset osaksi kasvavaa Suomi organisaatiota.

Hakemus

Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian ja rekrytointi on käynnissä, kunnes sopiva henkilö löytyy. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo (CV), palkkatoiveesi, sekä milloin olisit valmis aloittamaan.

Lähetä hakemuksesi: Jukka Leskinen, Country Manager, Ocean Outdoor Finland.

jukka.leskinen@oceanoutdoor.fi +358 40 358 9164